aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Με το μυαλό να ’ναι αλλού

Ολυμπιακός: Με το μυαλό να ’ναι αλλού

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Με το μυαλό στον τελικό Κυπέλλου, ο Ολυμπιακός δίνει σήμερα το τελευταίο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Μακάρειο (18:00). Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, οι μαυροπράσινοι θα κυνηγήσουν το καλύτερο. Απέναντί τους θα έχουν την ΑΕΛ, την οποία απέκλεισαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου αλλά στο πρωτάθλημα στις προηγούμενες τρεις αναμετρήσεις πρωταθλήματος γνώρισαν ισάριθμες ήττες. Πρόκληση, λοιπόν, για τον Γιανέφσκι και τους παίκτες του να νικήσουν την ομάδα της Λεμεσού για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος και να πάνε «γκαζωμένοι» στον τελικό της 15ης Μαΐου.

Αποτελεί ερωτηματικό ο τρόπος με τον οποίο θα προσεγγίσει τον αγώνα ο Σκοπιανός τεχνικός. Εάν δηλαδή θα θελήσει να έχει στο αρχικό σχήμα τις βασικές επιλογές του, τους παίκτες που προορίζονται για βασικοί στον τελικό, ή θα δώσει χρόνο σε «εφεδρείες». Πιθανότατα να γίνει ένα κράμα, θέλοντας να είναι απαιτητικός ο Ολυμπιακός και παράλληλα να προφυλάξει ποδοσφαιριστές. Σαφώς και αυτό που απασχολεί είναι ο Ολυμπιακός είναι να μην έχει απώλεια ποδοσφαιριστών και να πάει κομπλέ στον τελικό.

Στο προηγούμενο ματς με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο Τσίρειο, στο οποίο ο Ολυμπιακός απέσπασε ισοπαλία και άναψε κόκκινο στον αντίπαλό του να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην τελευταία αγωνιστική από την Ομόνοια, αγωνίστηκε με τους Αγριμάκη, Ψάλτη, Ανδρέου, Σωτηρίου, Μανρίκε, Σάλι, Νάνι, Σαντάνα, Χαραλάμπους, Χάνι, Μάντζη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ