aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Με το αγαπημένο του σκορ

Ολυμπιακός: Με το αγαπημένο του σκορ

Επάνοδος στις επιτυχίες για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Λευκωσίας, μετά την ισοπαλία με την Πάφος FC εκτός έδρας, επανήλθε στις νίκες με το αγαπημένο της σκορ, το 1-0.

«Χρυσός» σκόρερ ο Γουίλσον. Και οι τρεις «μαυροπράσινες» νίκες επιτεύχθηκαν με το πιο πάνω σκορ, δείγμα ότι ο φετινός Ολυμπιακός ξέρει να παίρνει το αποτέλεσμα. Είναι πιο «σφικτός» στην άμυνα, κάτι που επιβεβαιώνεται με τα πέντε γκολ παθητικό σε επτά αγώνες. Μάλιστα, μόλις σ’ ένα ματς, αυτό της πρεμιέρας με τον Άρη, δέχθηκε δύο γκολ.

Σημαντικότατη η επιτυχία της ομάδας του Γιάννη Πετράκη, που τη φέρει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και της επιτρέπει να ανακτήσει μεγαλύτερη δυναμική ενόψει της συνέχειας. Στα τρία τελευταία ματς ο Ολυμπιακός συγκέντρωσε επτά βαθμούς, με νίκες επί Ομόνοιας και Δόξας και ισοπαλία με την Πάφος FC. Δείχνει σταθερότητα το τελευταίο διάστημα και ο Πετράκης έχει περάσει τη δική του φιλοσοφία και έδωσε ταυτότητα στο παιχνίδι της ομάδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ