aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Με τις βασικές μονάδες κόντρα στον ΟΦΗ

Ολυμπιακός: Με τις βασικές μονάδες κόντρα στον ΟΦΗ

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται από χθες στην Κρήτη. Σήμερα, οι μαυροπράσινοι αντιμετωπίζουν τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο (18:30), σε ένα φιλικό ματς που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τα έσοδά του θα δοθούν στους πληγέντες από τους σεισμούς στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου Κρήτης. Η αποστολή θα επιστρέψει στην Κύπρο το πρωί του Σαββάτου. Δεν ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα ο τραυματίας Γουακάσο και ο Γουΐλσον που κλήθηκε στην Εθνική Λιβερίας.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός κέρδισε σε προχθεσινό φιλικό τον Αχυρώνα με 3-1. Τα γκολ της ομάδας του Πετράκη πέτυχαν οι Μιχαήλ, Χριστοδούλου και Χαραλάμπους. Ο Ελλαδίτης προπονητής είχε πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, δοκίμασε νέα πρόσωπα και άντλησε χρήσιμα συμπεράσματα. Στο σημερινό φιλικό παιχνίδι, ωστόσο, αναμένεται ότι θα δώσει περισσότερο χρόνο στους παίκτες που αποτελούν βασικές μονάδες στο τρέχον πρωτάθλημα. Βλέπετε, ο αντίπαλος είναι σαφώς πιο ποιοτικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ