aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Με πολλά προβλήματα για το καλύτερο

Ολυμπιακός: Με πολλά προβλήματα για το καλύτερο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Και οι πέτρες ξέρουν πόσο δύσκολο είναι το έργο για κάθε ομάδα που θέλει να τα βάλει με την ΑΕΛ στο Τσίρειο, όπου μετρά 16 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Από τον κανόνα δεν ξεφεύγει ο Ολυμπιακός, που θα προσπαθήσει απόψε (19:30, Cytavision 1) για το καλύτερο.

Το έργο του αποκτά ακόμα περισσότερη δυσκολία από τη στιγμή που η προετοιμασία για το ματς στη Λεμεσό είχε σωρεία εμποδίων. Κατ’ αρχάς, οι Σαμπίνια, Κούπιτς, Πεχλιβάνης, Σαντάνα, Μάντζης, Μανρίκε και Κα –κατά πάσα πιθανότητα– δεν θα αγωνιστούν. Συν ασφαλώς η απουσία, έως την περασμένη εβδομάδα, των διεθνών Νεόφυτου Μιχαήλ, Κωνσταντίνου Σωτηρίου, Στέλιου Ανδρέου και Πάρη Ψάλτη, κάτι που προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη λειψανδρία στις προπονήσεις.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Τσεντομίρ Γιανέφσκι θα προσπαθήσει να παρουσιάσει όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται την ομάδα του απέναντι στους γαλαζοκίτρινους. Ένα πιθανό σχήμα είναι το ακόλουθο: Μιχαήλ, Κωνσταντινίδης ή Ψάλτης, Ανδρέου, Σωτηρίου, Κυριάκου, Σαρφό, Νάνι, Γαρουφαλιάς, Γκουστάβο, Σάλι ή Χάνι, Κοστόφ.

Πάντως, ο Σκοπιανός θα γίνει σήμερα ο τρίτος προπονητής του Ολυμπιακού, που θα βρεθεί απέναντι στην ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ και θα προσπαθήσει να τα πάει καλύτερα από τους προηγούμενους δύο. Οι μαυροπράσινοι ηττήθηκαν δύο φορές από τους γαλαζοκίτρινους, την πρώτη 1-2 στο Μακάρειο υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πετράκη και τη δεύτερη 0-3 στο Τσίρειο με τον Κωστάκη Σεραφείμ στο τιμόνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ