aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Με ίδιο στόχο και επιστροφές

Ολυμπιακός: Με ίδιο στόχο και επιστροφές

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Από τον Ολυμπιακό τονίζεται με κάθε ευκαιρία ότι στόχος σε κάθε παιχνίδι του α’ γκρουπ είναι να παλεύει με όλες τις δυνάμεις του και αν έρθει το όφελος θα είναι καλοδεχούμενο. Κάτι που φάνηκε στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων με την Ομόνοια (0-1) και που ασφαλώς δεν αλλάζει σήμερα (18:30, Primetel 1) στη Λάρνακα απέναντι στην ΑΕΚ.

Σε περίπτωση μάλιστα απόδρασης με το «διπλό» από το ΑΕΚ Αρένα θα μειωθεί στους τέσσερις βαθμούς η απόσταση από τους κιτρινοπράσινους και θα υπάρχει προοπτική διεκδίκησης της πέμπτης θέσης. Εννοείται όμως ότι η αποστολή των μαυροπράσινων κάθε άλλο από εύκολη αναμένεται, απέναντι στους γηπεδούχους που θέλουν να απαντήσουν μετά το 0-3 από την ΑΕΛ την περασμένη αγωνιστική.

Υπάρχει πάντως το ενδεχόμενο ορισμένων αλλαγών από πλευράς Τσεντομίρ Γιανέφσκι, σε σχέση με το παιχνίδι κυπέλλου της προηγούμενης Τετάρτης με τον Εθνικό. Από τη μία ίσως προτιμηθεί να ξεκουραστούν κάποιοι από τους καταπονημένους βασικούς στο Δασάκι, από την άλλη επέστρεψαν οι Κα, Γκουστάβο και Γαρουφαλιάς.

Πέρα από τους τρεις, στην αποστολή συμμετέχουν επίσης οι Καράδαϊς, Μιχαήλ, Ψάλτης, Κωνσταντινίδης, Μανρίκε, Ανδρέου Σ., Σωτηρίου, Νάνι, Κυριάκου, Σαλί, Σαντάνα, Σαρφό, Πεχλιβάνης, Χάνι, Χαραλάμπους, Μάντζης και Κοστόφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ