aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Με φάρο το πρόσφατο ματς, ξανά χρόνος σε νεαρούς

Ολυμπιακός: Με φάρο το πρόσφατο ματς, ξανά χρόνος σε νεαρούς

Πέφτει απόψε η αυλαία στη σεζόν για τον Ολυμπιακό με αντίπαλο την Ομόνοια (19:00). Οι μαυροπράσινοι, που προέρχονται από την ισοπαλία με τον Εθνικό (1-1), θα θελήσουν να κλείσουν τη σεζόν νικηφόρα, έχοντας ως φάρο το πρόσφατο παιχνίδι με τη σημερινή αντίπαλό τους, της οποίας επιβλήθηκαν με 3-0. Για το γόητρο, λοιπόν, η ομάδα του Τούτιτς θα διεκδικήσει τη νίκη έχοντας να λέει ότι επικράτησε στα τρία από τα τέσσερα φετινά παιχνίδια της αντιπάλου της.

Ο Βόσνιος τεχνικός αναμένεται και πάλι να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς, στους οποίου θα επενδύσει ο Ολυμπιακός περισσότερο στην επόμενη περίοδο. Τέτοιοι είναι οι Ευτυχίδης, Χαραλάμπους, Χριστοδούλου, Φώτη, Σάββα, Ανδρονίκου. Όλοι οι πιο πάνω ήταν στο αρχικό σχήμα στο προηγούμενο ματς με τον Εθνικό. Στον πάγκο ήταν κι άλλοι, που περιμένουν την ευκαιρία τους και ίσως την πάρουν σήμερα.

Την ίδια ώρα, στον Τακτακαλά τρέχουν και τα του προγραμματισμού για την επόμενη σεζόν. Αρχικά θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ποιοι ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ θα συνεχίσουν και ακολούθως, αναλόγως, να γίνουν οι προσθήκες σε θέσεις που θα μείνουν «ορφανές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ