aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Ματς υψίστης σημασίας και ρητορικό ερώτημα

Ολυμπιακός: Ματς υψίστης σημασίας και ρητορικό ερώτημα

Έκανε ό,τι μπορούσε ο Ολυμπιακός για να αποκομίσει βαθμολογικό όφελος από τον ΑΠΟΕΛ, δεν τα κατάφερε και γυρίζει αμέσως σελίδα. Μπροστά τους έχει δύο παιχνίδια υψίστης σημασίας, μέσω των οποίων μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη και να ανέλθει βαθμολογικά.

Προς Θεού! Ούτε η αντίπαλός του της Δευτέρας στο ΓΣΠ (9/1) Καρμιώτισσα ούτε ο Ακρίτας Χλώρακας στο «Στέλιος Κυριακίδης» (13/1), μπορούν να θεωρηθούν πως είναι του χεριού του. Εδώ που τα λέμε, οι μαυροπράσινοι είναι ουραγοί της βαθμολογίας μετά από 17 αγωνιστικές. Επομένως, απέναντι σε καμία ομάδα δεν είναι φαβορί.

Ωστόσο, οι προσεχείς αντίπαλοι δεν είναι σε καμία περίπτωση αχτύπητοι. Θα είναι μάλιστα η ευκαιρία για τον Μάκη Σεργίδη να παρουσιάσει διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, καθώς καλή μαζική άμυνα απέναντι στους δυνατούς (Πάφος FC, Ανόρθωση, Άρη, ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ), ωστόσο πλέον η ομάδα του θα χρειαστεί να γίνει πιο επιθετική.

Διότι παιχνίδια απέναντι σε Καρμιώτισσα και Ακρίτα είναι από αυτά που δεν θα θεωρηθεί επιτυχία απλώς η ισοπαλία. Διότι στην κατάσταση του Ολυμπιακού χρειάζονται και οι νίκες, διαφορετικά δεν μπορεί να σωθεί. Ε, αν πάει τώρα για το «Χ» πότε θα πάει για το τρίποντο; Ρητορικό ασφαλώς το ερώτημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ