aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Λίρα εκατό ο Ζαχαρίου

Ολυμπιακός: Λίρα εκατό ο Ζαχαρίου

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Στην πρώτη σεζόν του με τη φανέλα του Ολυμπιακού διανύει μακράν την καλύτερη της καριέρας του. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ζαχαρίου, ο οποίος προχθές επανήλθε μετά από απουσία τριών εβδομάδων, μπήκε αλλαγή στο 63’ και σκόραρε στο 68’ εις βάρος της ΑΕΛ (1-1). Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός έφτασε τα έξι γκολ και αποδεικνύεται λίρα εκατό για τους μαυροπράσινους.

Το αποτέλεσμα, ωστόσο, έσβησε τις ελπίδες της ομάδας του για είσοδο στο α’ γκρουπ του πρωταθλήματος. Από την άλλη, πρόκειται για βαθμό απέναντι σε μεγάλη ομάδα, που ίσως αποδειχτεί βοηθητικός στη μάχη της παραμονής.

Την ερχόμενη Κυριακή είναι ορισμένο το παιχνίδι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο «Τάσος Μάρκου», για την τελευταία αγωνιστική της α’ φάσης. Ουσιαστικά, είναι σαν να αρχίζουν μία εβδομάδα νωρίτερα τα πλέι άουτ, καθώς πρόκειται για τη βασική ανταγωνίστρια του Ολυμπιακού. Διαθέσιμος θα είναι ο Σαμπίνια, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, όχι όμως και ο Ροζέριο Σίλβα (τιμωρημένος για ακόμα μία αγωνιστική).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ