aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: «Λίφτινγκ» στην επίθεση

Ολυμπιακός: «Λίφτινγκ» στην επίθεση

Η απόκτηση του Χρυσοβαλάντη Καπαρτή, αποτελεί απλά και μόνο την πρώτη από μία σειρά προσθηκών του Ολυμπιακού στην επιθετική γραμμή. Οι μαυροπράσινοι έχουν ήδη χαράξει την πορεία που θα ακολουθήσουν στο σκέλος του προγραμματισμού ενόψει της νέας σεζόν, με τις περισσότερες κινήσεις στη μετεγγραφική σκακιέρα να αφορούν επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές.

Σε όλες ανεξαιρέτως τις θέσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή θα προστεθούν νέες επιλογές προκειμένου το σύνολο να παρουσιαστεί ανανεωμένο και σαφώς πιο επικίνδυνο για τον οποιοδήποτε αντίπαλο στο δεύτερο μισό του χώρου δράσης. Σχηματίστηκε ήδη μεγάλη λίστα υποψήφιων παικτών, η οποία περιλαμβάνει επιλογές εξτρέμ, επιτελικών μέσων και επιθετικών. Με έναν εξ αυτών των παικτών που η αξία του δεν επιδέχεται συζήτησης, έγιναν οι πρώτες διερευνητικές επαφές ώστε να διαφανεί κατά πόσον υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την επίτευξη συμφωνίας. Εννοείται πως στη σχετική λίστα βρίσκονται και ποδοσφαιριστές με θητεία στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Στον Ολυμπιακό, την ίδια ώρα, ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να πάρουν καμία βεβιασμένη απόφαση. Εξάλλου, ο χρόνος δεν τους πιέζει. Βρίσκονται σε εξέλιξη επαφές με παίκτες του υφιστάμενου ρόστερ των οποίων εκπνέει το συμβόλαιο τέλος του τρέχοντος μήνα, επομένως ξεκαθαρίζοντας και το εν λόγω σκηνικό, θα κάνουν ανακεφαλαίωση.

Ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό, εκτός επιλογών του Τούτιτς είναι οι Μακρής, Μανρίκε και Κα. Ο τελευταίος, σύμφωνα με τις χθεσινές εκτιμήσεις, δεν θα προλάβει ούτε το τελευταίο ματς της σεζόν κόντρα στην Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ