aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Κινείται για τις τελευταίες πινελιές

Ολυμπιακός: Κινείται για τις τελευταίες πινελιές

Η έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού πλησιάζει, ορίσθηκε για την 1η Ιουλίου. Αυτό το διάστημα οι ποδοσφαιριστές περνούν από τη διαδικασία των εργομετρικών εξετάσεων.

Οι μαυροπράσινοι κινούνται για την προσθήκη ακόμα 4-5 μετεγγραφών, των τελευταίων πινελιών που θα συμπληρώσουν το ρόστερ. Τις επόμενες μέρες θα είναι στην Κύπρο ο Γιώργος Πετράκης. Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού θα παρουσιαστεί και παράλληλα θα συνεχιστεί ο προγραμματισμός. Στις 12 μέχρι και τις 23 Ιουλίου η ομάδα θα βρεθεί στην Κακοπετριά.

Από τις 4-5 επόμενες μετεγγραφές η μία θα αφορά σίγουρα στη θέση του τερματοφύλακα. Σε χθεσινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο Κωστάκης Σεραφείμ, ερωτηθείς για το συγκεκριμένο κεφάλαιο, είπε χαρακτηριστικά:

«Από τη στιγμή που αποχώρησε ο Νεόφυτος Μιχαήλ, είμαστε σε αναζήτηση τερματοφύλακα». Και πρόσθεσε με αφορμή τα δημοσιεύματα για τον Πολωνό Γκρέγκορζ Σαντομιέρκι: «Ονόματα θα ακουστούν και θα γραφτούν πολλά. Μπορώ να πω ακόμα πέντε ονόματα για τη θέση του τερματοφύλακα. Τίποτα δεν υπάρχει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ