aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: «Kερδισε η καλύτερη ομάδα...»

Ολυμπιακός: «Kερδισε η καλύτερη ομάδα…»

Στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας και τη νίκη της ομάδας του, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πάμπος Χριστοδούλου εξέφρασε την ικανοποίησή του και τόνισε πως κέρδισε η ομάδα που ήταν καλύτερη.

«Ήταν ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε, που παίχτηκε περισσότερο στη δύναμη και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός είχε καλύτερα πατήματα και κατοχή μπάλας. Και στα 90’ φαινόταν πως είμαστε καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Θα έλεγα πως δεν υπήρχαν οι μεγάλες φάσεις. Στο τέλος που ήρθε το γκολ, κέρδισε η πιο καλή ομάδα αλλά και ο Εθνικός στο 0-0 μπορούσε να σκοράρει γιατί ήταν ένα ανοικτό παιχνίδι», είπε αρχικά.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και τους παίκτες μου. Κερδίσαμε μια ομάδα που παίζει πολύ καλά στην έδρα της ενώ έδειξε ότι μπορεί να κερδίσει και μεγάλους αντιπάλους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ταξίδεψε σε αυτή την παγωμένη Παρασκευή και ήταν δίπλα μας», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, μετά από ερώτηση, εξέφρασε την ικανοποίησή του που επέστρεψαν παίκτες από τραυματισμό και υπολογίζει σε αυτούς στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ