aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Καθησυχαστικά τα νέα για τους αποχωρήσαντες

Ολυμπιακός: Καθησυχαστικά τα νέα για τους αποχωρήσαντες

Παρά την αρχική ανησυχία, τα νέα από το μέτωπο των Εγιόνγκ Ενόχ και Αμντί Μπιλάλ είναι καθησυχαστικά. Αμφότεροι αποχώρησαν τραυματίες από το προχθεσινό ματς με την ΑΕΛ στο Τσίρειο (0-0) και θα αξιολογηθεί η κατάστασή τους εντός των επόμενων ημερών.

Ο πρώτος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο, ο δεύτερος ταλαιπωρείται από πόνο στη μέση και όπως αναφέρουν οι μαυροπράσινοι, έχουν πιθανότητες να προλάβουν το σημαντικό παιχνίδι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Τακτακαλά κοίταξε στα μάτια την ΑΕΛ και απέσπασε πολύτιμο βαθμό, έχοντας μάλιστα τις απουσίες των Τιάγκο Αζουλάο, Ουσμάν Σιντιμπέ και Ραφαέλ Ακόστα, καθώς και τις αναγκαστικές αλλαγές των Ενόχ και Μπιλάλ. Η επόμενη αναμέτρηση, όμως, είναι ακόμη πιο σημαντική. Την Παρασκευή είναι ορισμένο το ματς με τους βυσσινί στο Μακάρειο και η νίκη μοιάζει με επιτακτική ανάγκη, στην προσπάθεια για παραμονή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ