aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Καρέ απουσιών στο ντεμπούτο του Αλκαράθ

Ολυμπιακός: Καρέ απουσιών στο ντεμπούτο του Αλκαράθ

Χωρίς τέσσερις ποδοσφαιριστές θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αυριανό αγώνα απέναντι στην Ομόνοια. Στο ντεμπούτο του Λούκας Αλκαράθ στον πάγκο των μαυροπρασίνων, ο νεαρός Ευτυχίδης δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του λόγω τραυματισμού, απουσία που έρχεται να προστεθεί σε αυτές των Μανρίκε, Μουχτάρη και Κοφνέ.

Οι τελευταίοι, αγωνίζονται στη μεσοαμυντική γραμμή, κάτι που αυτομάτως φέρνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Ο Ισπανός προπονητής, τα είπε και στη χθεσινή πρωινή προπόνηση με τους παίκτες του, καταλήγοντας σε μεγάλο βαθμό στο πλάνο που επενδύει ώστε να κάνει ιδανική αρχή στον πάγκο του νέου σταθμού της καριέρας του.

Ο Ολυμπιακός, μετά τις τρεις ήττες και τη μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, καλείται να αντιδράσει δυναμικά. Από εκεί που βρισκόταν για σειρά αγωνιστικών στην πρώτη εξάδα, έχασε σημαντικό πλέον βαθμολογικό έδαφος, με αποτέλεσμα να βλέπει τη διαφορά που είχε «χτίσει» από τις ομάδες του κάτω διαζώματος να μειώνονται επικίνδυνα. Η τελευταία νίκη των μαυροπρασίνων ήταν τον περασμένο Νοέμβριο, όταν είχαν κερδίσει εντός έδρας με 3-2 την Ανόρθωση. Ακολούθως, είχαν ηττηθεί από Εθνικό, Άρη (0-1) και ΑΕΛ (0-3) ενώ ενδιάμεσα εξήλθαν ισόπαλοι με τον ΑΠΟΕΛ (1-1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ