aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: «Καλωσορίζουμε τον Ηρακλή στην ομάδα μας!»

Ολυμπιακός: «Καλωσορίζουμε τον Ηρακλή στην ομάδα μας!»

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ηρακλή Γαρουφαλιά! Ο Ηρακλής αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής στη θέση του αμυντικού μέσου. Άρχισε το ποδόσφαιρο αλλά και την επαγγελματική του καριέρα στην ΑΕΚ. Κατά το ξεκίνημα της καριέρας του, αγωνίστηκε επίσης στον Αστέρα Μαγούλας και το Φωστήρα.

Το 2014 ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς πήρε μετεγγραφή στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και βρέθηκε υπό την καθοδήγηση του προπονητή Γιάννη Πετράκη που είναι ο σημερινός τεχνικός των μαυροπράσινων. Με την ομάδα της Ηπείρου αγωνίστηκε για 4 σεζόν, πραγματοποιώντας γεμάτες σεζόν, έχοντας συνολικά 65 συμμετοχές με 3 γκολ και 2 ασίστ.

Την καλή του πορεία με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα την εξαργύρωσε, παίρνοντας μετεγγραφή στον Ατρόμητο Αθηνών το 2018, από τον οποίο αγωνίστηκε επίσης και ως δανεικός στον Απόλλων Σμύρνης.

«Καλωσορίζουμε τον Ηρακλή στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με τη φανέλα του Ολυμπιακού μας!», αναφέρεται καταληκτικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ