aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός και Πάφος συμβιβάστηκαν στο Μακάρειο (pics & video)

Ολυμπιακός και Πάφος συμβιβάστηκαν στο Μακάρειο (pics & video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Ο Ολυμπιακός εξήλθε ισόπαλος 0-0 με την Πάφο στο Μακάρειο, σε έναν αγώνα με λιγοστές φάσεις και από τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός με τον σημερινό αγώνα έφτασε τους 6 βαθμούς στο Πρωτάθλημα Cyta, ενώ η Πάφος έφτασε τους 5 βαθμούς (με έναν αγώνα μείον, λόγω του αναβληθέντα αγώνα με τον Απόλλωνα).

Στο 2ο λεπτό του αγώνα ο Χίντι μάζεψε το σουτ του Μπρουλς, ενώ στο 10’ η μπάλα έφτασε στον Παχίπη, μετά απο λάθος του Όριτς, που έκανε ένα άστοχο σουτ που πέρασε έξω. Η συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου δεν είχε αρκετές καλές ευκαιρίες, με αυτή που ξεχώρισε να είναι το σουτ του Ντεούλ  στο 33’ που κτύπησε στον Χριστοφίδη και πέρασε σε κόρνερ.

Χαμηλό ήταν το επίπεδο του αγώνα και στην επανάληψη, με την πρώτη ευκαιρία να είναι για την Πάφο στο 67’ με ένα σουτ του Κομπανί που πέρασε αρκετά έξω, ενώ ο Ολυμπιακός απάντησε στο 73’ με μία κεφαλιά του Τόρες από καλή θέση, που πέρασε έξω. Στο 73’ ο Ολυμπιακός ζήτησε πέναλτι σε πτώση του Σαμάρα μέσα στην περιοχή, αλλά ο Νεοκλέους δεν έδωσε κάτι. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η Πάφος πίεσε περισσότερο και στο 90’ έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία, όταν η μακρινή εκτέλεση φάουλ του Ρόγκουλτσιτς πέρασε μόλις έξω.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια (30/9), ενώ η Πάφος θα υποδεχθεί τον Ερμή την ίδια ημέρα.

Ολυμπιακός (Χρύσης Μιχαήλ): Χίντι, Αντωνίου, Χριστοφίδης, Πουγιούκκας, Σαμάρας, Πολυκάρπου, Μιγκελίτο, Παχίπης (89’ Παντελή), Κάστρο, Πεχλιβάνης (64’ Σωτηρίου), Τόρες (81’ Καπαρτής).

Πάφος (Λούκα Έλσνερ): Κόπριβετς, Γκαμπόφς, Όριτς, Γκουλόν, Ντομίνγκες, Κομπανίμ Φυλακτού, Μοστεφά, Ντεούλ (68’ Κοβαλένκο), Μπρουλς (80’ Ρόγκουλτσιτς), Καμαρά (62’ Σικόρσκι).

Σκόρερ: -.

Κίτρινες: Παχίπης / Ντομίνγκες.

Κόκκινες: -.

Γήπεδο: Μακάρειο.

Διαιτητής: Νικόλας Νεοκλέους.

Α’ Βοηθός: Στέλιος Νικήτα.

Β’ Βοηθός: Γιώργος Σάββα.

Τέταρτος: Χρίστος Ν. Χρίστου.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Παναγιώτης Γερασίμου.

Η ζωντανή περιγραφή του αγώνα:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ