aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: «Καυτό» 90λεπτο

Ολυμπιακός: «Καυτό» 90λεπτο

Η πιο μεγάλη ώρα (μέχρι την επόμενη) είναι τώρα για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Λευκωσίας, ολοκληρώνει την προετοιμασία ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο το Παραλίμνι (15:00), στοχεύοντας σε ένα και μόνο αποτέλεσμα.

Η τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα αποτελεί κάτι περισσότερό από επιτακτική ανάγκη ώστε να υποσκελίσει τους βυσσινί, πατώντας αυτομάτως πολύ πιο δυναμικά για την υλοποίηση του στόχου της παραμονής στην Α΄Κατηγορία.

Ανεξαρτήτως των παικτών που θα απουσιάσουν (Ντουρμισάι, Ευτυχίδης, Πεχλιβάνης, Μουχτάρης, Κορομά), ανεξαρτήτως των παικτών που θα συνθέσουν την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Μάκης Σεργίδης, οι μαυροπράσινοι καλούνται να μπουν με ορμή στον αγωνιστικό χώρο του Μακαρείου Στάδιο, φέρνοντας εις πέρας την εξαιρετικά σημαντική αποστολή. Η πίεση για τη νίκη είναι μεγάλη, με τους φίλους της ομάδας να αντιλαμβάνονται την κατάσταση και προετοιμάζονται για δυναμική παρουσία στο στάδιο της πρωτεύουσας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ