aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Ήρθε «διαβασμένος» ο Αλκαράθ

Ολυμπιακός: Ήρθε «διαβασμένος» ο Αλκαράθ

Ο Λούκας Αλκαράθ ήρθε στην Κύπρο «διαβασμένος» σχετικά με το έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού. Προτού αφιχθεί στη χώρα μας, είχε φροντίσει να προμηθευτεί βίντεο από παιχνίδια της νέας ομάδας του, έχοντας έτσι σχηματίσει έως ενός σημείου άποψη. Εντούτοις, θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμα ώσπου να έχει πιο σφαιρική εικόνα και ακολούθως θα αποφασίσει τι χρειάζεται ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Προς το παρόν είναι δεδομένο ότι αναζητείται σέντερ φορ για να αναπληρωθεί το κενό του αποχωρήσαντα Βαγγέλη Μάντζη, μα και για να βρεθεί πιο αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα. Τομέας που «πληγώνει» φέτος τους μαυροπράσινους. Είναι ενδιαφέρον φυσικά και ποιους ποδοσφαιριστές θα υποδείξει ο Ανδαλουσιανός προπονητής.

Από εκεί και πέρα, σήμερα θα επαναρχίσουν οι προπονήσεις του Ολυμπιακού, καθώς είχε αναβληθεί η χθεσινή. Το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου της πρωτεύουσας πέρασε χθες από διαγνωστικό έλεγχο κορωνοϊού και στη συνέχεια ματαιώθηκε προληπτικά η προγραμματισμένη προπόνηση. Αφού μάθουν τα αποτελέσματα, ώστε να γνωρίζουν εάν υπάρχει άλλο κρούσμα τις τάξεις τους, οι μαυροπράσινοι θα πιάσουν δουλειά σήμερα υπό τις οδηγείς του νέου προπονητή τους.

Η ομάδα της Λευκωσίας θα αγωνιζόταν αύριο με την ΑΕΚ, ωστόσο το παιχνίδι αναβλήθηκε λόγω του αριθμού κρουσμάτων της αντιπάλου. Στον Ολυμπιακό διαγνώστηκαν έως τώρα πέντε θετικά τεστ Covid-19, εκ των οποίων τρία για παίκτες καταλόγου Α. Επίσης, υπάρχει κρούσμα σε μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ