aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Η πρώτη έξοδος να ’ναι ευχάριστη

Ολυμπιακός: Η πρώτη έξοδος να ’ναι ευχάριστη

Τα πρώτα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός τα έδωσε στην έδρα του, το ΓΣΠ. Το πρώτο ήταν με τον Άρη (1-2), το δεύτερο με τον ΑΠΟΕΛ ως τυπικά φιλοξενούμενος (1-0) και το τρίτο με την ΑΕΛ (1-1).

Η σημερινή έξοδος στη Λάρνακα για τον αγώνα με την ΑΕΚ (19:00, Primetel1), είναι η πρώτη για τους μαυροπράσινους που θέλουν να είναι και ευχάριστη, να φύγουν με το «διπλό» από την «Αρένα» συμπληρώνοντας τρία ματς αήττητοι. Ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος, όμως ο Γιώργος Πετράκης και οι ποδοσφαιριστές του παρουσιάζονται αποφασισμένοι για καλή παρουσία ώστε να φύγουν νικητές.

Ο Ολυμπιακός θα θελήσει να συνεχίσει απ’ εκεί που έμεινε στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, από το οποίο κράτησε την πολύ καλή παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο. Καλείται να γίνει πιο δημιουργικός αλλά και αποτελεσματικός, αυξάνοντας τις πιθανότητες να πετύχει τον στόχο του. Όσον αφορά στις επιλογές για το αρχικό σχήμα, οι ποδοσφαιριστές που άρχισαν τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ, έχουν προβάδισμα. Δηλαδή, οι Μολ, Κυριάκου, Μποβέδα, Σαμπίνια, Μανρίκε, Σάλι, Νάνι, Γκουστάβο, Πεχλιβάνης, Σαρφό, Μάντζης. Θέση διεκδικούν οι Κα και Γουίλσον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ