aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Η πιο μεγάλη ώρα…

Ολυμπιακός: Η πιο μεγάλη ώρα…

Το σημερινό παιχνίδι απέναντι στο Παραλίμνι που αρχίζει στις 15:00, είναι εξ αυτών που κάλλιστα χαρακτηρίζεται ως σταθμός για τη φετινή αγωνιστική περίοδο στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Σεργίδη, καλείται να ορθώσει ανάστημα και πρωτίστως, να βρει τον τρόπο ώστε να καταβάλει την αντίσταση των βυσσινί στο Μακάρειο Στάδιο, κάνοντας αυτομάτως άλμα δύο θέσεων στη βαθμολογία.

Δηλαδή, από το προτελευταίο σκαλοπάτι, θα ανέβει στο 11ο. Όχι μόνο θα διευρύνει τη διαφορά από τον Ακρίτα (+5), αλλά θα υποσκελίσει τη Δόξα (+3) και το Παραλίμνι (+2). Η σημασία του σημερινού 90λεπτου είναι τεράστια, με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να αντιλαμβάνονται την κατάσταση, δηλώνοντας αποφασισμένοι για την τρίτη νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα.

Πέραν από τους Ντουρμισάι και Ευτυχίδη, εκτός επιλογών μένουν οι Πεχλιβάνης, Μουχτάρης, Κορομά. Ο τελευταίος, υπενθυμίζουμε, συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες. Στις τάξεις των φίλων της ομάδας παρατηρείται κινητοποίηση και ενδεχομένως να καταγραφεί η μεγαλύτερη προσέλευσή τους στη φετινή σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ