aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Η μοναδική απάντηση του Σεραφείμ για τη προεδρία

Ολυμπιακός: Η μοναδική απάντηση του Σεραφείμ για τη προεδρία

«Μέχρι τη Γενική-Εκλογική Συνέλευση θα είμαι πρόεδρος». Αυτό απαντά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Κώστας Σεραφείμ, σε όσους επιδιώκουν (όχι από τον στενό του κύκλο) να μάθουν εάν θα αντικατασταθεί στην προεδρία των μαυροπρασίνων και θα συνεχίσει αυτός από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Θα έχει ενδιαφέρον αν τοποθετηθεί δημόσια ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης, αφού μόνο μέσω αυτού θα επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο. Η Γενική Συνέλευση του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη, 8 Ιουλίου. Θα γίνει στο οίκημα του σωματείου και αρχίζει στις 19:00.

Δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία έχουν όσα μέλη του σωματείου διατηρούν τακτοποιημένες τις συνδρομές τους μέχρι και την ημερομηνία πραγματοποίησης της Συνέλευσης. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, παρακαλούνται όπως εκδηλώσουν γραπτώς το ενδιαφέρον τους στη γραμματεία του σωματείου, το αργότερο 48 ώρες πριν από την πραγματοποίηση της Συνέλευσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ