aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Η κλήρωση του κυπέλλου και επικείμενη μάχη με την Ανόρθωση

Ολυμπιακός: Η κλήρωση του κυπέλλου και επικείμενη μάχη με την Ανόρθωση

Όλοι ήθελαν τον Ολυμπιακό, την ίδια ώρα που οι μαυροπράσινοι δεν είχαν ιδιαίτερη προτίμηση. Εν τέλει, η κληρωτίδα των ημιτελικών του κυπέλλου, έφερε την ΑΕΛ στο δρόμο της ομάδας του Μάκη Σεργίδη, ξυπνώντας θύμισες της προπέρσινης σεζόν, όταν οι Τακτακαλίτες απέκλεισαν στην ίδια φάση τους γαλαζοκίτρινους, με κόουτς τον νυν των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού. Δηλαδή, τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι.

«Δεν έχει καμία σημασία το αποτέλεσμα της αγωνιστικής που κερδίσαμε την ΑΕΛ. Είναι ομάδα που έχει βασικό στόχο το κύπελλο. Εδώ που είμαστε κάθε ομάδα έχει τις δικές της πιθανότητες. Η πρόκριση είναι 50-50 και θα κριθεί στις λεπτομέρειες», σχολίασε ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ.

Η προσοχή στην ομάδα ήταν και παραμένει στο κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος με την Ανόρθωση, στο οποίο θα απουσιάζει ο Σεργίδης λόγω τιμωρίας. Σε σχέση με το προηγούμενο ματς, θα είναι διαθέσιμοι Γκόρουπετς και Κα. Ο πρώτος είχε ταλαιπωρηθεί από τενοντίτιδα και ο δεύτερος ήταν κλινήρης. Οσον αφορά στον Ντουρμισάι, άρχισε το τρέξιμο και συνεχίζει τις ασκήσεις στο γυμναστήριο. Οι παίκτες της ομάδας σημειώνεται, πληρώθηκαν και τον μισθό Φεβρουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ