aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Η εξάδα απαιτεί νικηφόρο σερί

Ολυμπιακός: Η εξάδα απαιτεί νικηφόρο σερί

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ως παιχνίδι που επιβάλλεται να κερδίσουν χαρακτηρίζουν στη Νέα Σαλαμίνα το επικείμενο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, την Παρασκευή στο «Αμμόχωστος». Αυτό που διαμηνύουν στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» είναι πως, αν θέλουν να έχουν βάσιμες ελπίδες για παρουσία της ομάδας τους στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα με το τέλος της α’ φάσης, το τρίποντο κόντρα στους μαυροπράσινους είναι επιτακτικής ανάγκης. Τα δύο ματς που θα ακολουθήσουν με αντιπάλους την Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ, αμφότερα στο ΓΣΠ, δεν επιτρέπουν στην προσφυγική ομάδα να μείνει για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τη νίκη.

Μετά το νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων για τους ερυθρόλευκους, από τη 16η έως την 20ή αγωνιστική, ακολούθησαν η ήττα από την Ανόρθωση και οι δύο ισοπαλίες με Απόλλωνα και Εθνικό Άχνας. Η Νέα Σαλαμίνα συμπλήρωσε τρεις αγώνες χωρίς να πανηγυρίσει τη νίκη, σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος που θα κρίνει εν πολλοίς την έκτη θέση. Το μίνι σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη είναι το μεγαλύτερο της προσφυγικής ομάδας με τον Σάββα Δαμιανού στον πάγκο της. Από το ντεμπούτο του Κύπριου τεχνικού με αντίπαλο τον Εθνικό στις 2 Νοεμβρίου, ποτέ άλλοτε δεν έμεινε για τρίτο συνεχόμενο αγώνα χωρίς νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ