aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Η επιστροφή του Σαρφό και οι πινελιές του Πετράκη

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Σαρφό και οι πινελιές του Πετράκη

Στην «εξίσωση» του συνόλου που διανύει το βασικό σκέλος της προετοιμασίας στην Κακοπετρία, μπήκε ο Κίνγκσλεϊ Σαρφό. Ο ακρογωνιαίος λίθος των επιτυχιών του Ολυμπιακού στη λήξασα σεζόν και εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του πρωταθλήματος, ενσωματώθηκε στην αποστολή και σταδιακά θα ανεβάζει ολοένα ρυθμό ώστε να είναι πανέτοιμος για να αγωνισθεί στα προσεχή φιλικά παιχνίδια.

Ο Γιώργος Πετράκης, βλέπει με ιδιαίτερη ικανοποίηση όλους τους παίκτες να δουλεύουν σκληρά και να ανταποκρίνονται στο πρόγραμμα εκγύμνασης. Το θετικό είναι πως δεν έγιναν πολλές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό και επομένως, υπάρχει ισχυρός κορμός για να εργαστεί όπως ο ίδιος κρίνει αποδοτικότερα.

Υπάρχει η απαιτούμενη «χημεία», κάτι που φάνηκε εξάλλου στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ (2-2). Μία ομάδα που είχε αρχίσει την προετοιμασία της πολύ πιο νωρίς, ωστόσο οι μαυροπράσινοι όχι μόνο την κοίταξαν στα μάτια, αλλά θα μπορούσαν να έπαιρναν τη νίκη.

Ο Ελλαδίτης προπονητής δεν ενθουσιάζεται. Γνωρίζει ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και εργάζεται προς αυτήν την κατεύθυνση. Οι ποδοσφαιριστές που προστέθηκαν στο ρόστερ κατά την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο δείχνουν καλά σημάδια γραφής, γεγονός που «γεννά» αισιοδοξία.

Εν τω μεταξύ, ο Λάζαρος Βαρδάκης συνεργάζεται ξανά με τους μαυροπράσινους και ήδη έπιασε δουλειά στην Κακοπετριά. Μετά το εξάμηνο πέρασμα του στον Απόλλωνα του Γιάννη Πετράκη, «μετακόμισε» εκ νέου στη Λευκωσία.

Αύριο στις 17:30, ο Ολυμπιακός θα τα πει φιλικά με τη Δόξα στο Κοινοτικό Κυπερούντας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ