aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Η έλευση του Τούτιτς έφερε περισσότερα τέρματα

Ολυμπιακός: Η έλευση του Τούτιτς έφερε περισσότερα τέρματα

Ικανοποιημένη εμφανίζεται η διοίκηση του Ολυμπιακού από την πορεία της ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές. Σε δηλώσεις του (στον Σπορ FM) ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Κώστας Σεραφείμ, αξιολογεί ως θετική την εικόνα, με τις τελευταίες εμφανίσεις: «Έχει πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός να κάνει τέσσερα νικηφόρα αποτελέσματα. Είχαμε πρόβλημα στο σκοράρισμα, αλλά με την έλευση του νέου προπονητή και η πιο επιθετικογενής φιλοσοφία του έφερε τέρματα. Γίνεται αξιολόγηση του ρόστερ», ανέφερε ο Κώστας Σεραφείμ.

Σε ό,τι αφορά στον σχεδιασμό, οι ενέργειες αφορούν και στις προσθήκες, αλλά και στις αποχωρήσεις. Όπως είναι γνωστό έχουν φύγει ήδη οι Μανιάς, Γκουστάβο και Γουακάσο. Για το κατά πόσον θα προκύψουν περισσότερες αποχωρήσεις, ο τεχνικός διευθυντής των Τακτακαλιτών ανέφερε:

«Το ρόστερ αξιολογείται. Έχουμε ήδη τρεις θέσεις κενές. Θα κινηθούμε για 5-6 μετεγγραφές. Θέλουμε να κρατήσουμε μία βάση. Αν δεν κρατήσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαια μπορεί να κινηθούμε για περισσότερες μετεγγραφές. Δεν έχει πολλές πιθανότητες να αποχωρήσει κάποιος άλλος πρόωρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου».

Ο Κώστας Σεραφείμ ανέφερε ότι ο Νεντίμ Τούτιτς «έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον κ. Τορναρίτη και απομένουν τα τυπικά για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, ενώ για τον Σαρφό που παίζει στον ΑΠΟΕΛ, είπε: «Είναι με δανεισμό αλλά έχει ρήτρα ανανέωσης. Είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Αν δεν ασκηθεί το δικαίωμα της ρήτρας αποδέσμευσης, ο ποδοσφαιριστής θα μείνει στον Ολυμπιακό.

Αν καταβληθεί συγκεκριμένο ποσό, ο ποδοσφαιριστής θα μείνει ελεύθερος. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να το πληρώσει η ομάδα, μπορεί να το πληρώσει ο ίδιος ο παίκτης ή ο μάνατζέρ του». Ανέφερε, επίσης, ότι ο Καπαρτής «είναι η πρώτη μετεγγραφή για τη νέα σεζόν, αφού έχει ήδη υπογράψει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ