aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: «Η άνοδος απάντηση στις ‘’λάσπες’’»

Ολυμπιακός: «Η άνοδος απάντηση στις ‘’λάσπες’’»

Η διοίκηση του Ολυμπιακού εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του τελευταίου αγώνα στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας με αντίπαλο το ΘΟΪ το Σάββατο και ώρα 16.00 και καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να πάνε στο Μακάριο και να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών για να κάνουν το βήμα για τη άνοδο στην Α’ κατηγορία.

«Η ομάδα μας έχει το Σάββατο το πιο σημαντικό (ίσως) ραντεβού στην 88χρονη ιστορία της μέχρι το επόμενο, διεκδικώντας την άνοδο στα σαλόνια της 1ης κατηγορίας και στην φυσική της θέση. Όλοι μαζί και με μπροστάρη τον Χριστόφορο, πρέπει να δώσουμε τη δική μας μάχη για να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα και να καμαρώσουμε τον αγαπημένο μας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ όπως τον ονειρευόμαστε.

Περάσαμε δυσκολίες αλλά ως μεγάλη ομάδα καταφέραμε να παραμείνουμε δυνατοί και ζωντανοί στο στόχο. Βγήκαμε λοιπόν απ’ όλο αυτό πιο δυνατοί, πιο ατσαλωμένοι, πιο σφυρηλατημένοι, πιο συσπειρωμένοι, πιο τρελαμένοι από ποτέ. Και ο πιο ισοπεδωτικός τρόπος απάντησης στις ‘’λάσπες’’ θα είναι η άνοδος και η εδραίωση στην πρώτη κατηγορία.

Φίλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,

Η ομάδα μας χρειάζεται τη δική σας συμμετοχή, τη δική σας συμπαράσταση σε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι. Σας καλούμε να επιδείξετε φίλαθλο πνεύμα, και να μετατρέψετε τον αγώνα σε μια μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή .

Μακριά από αντιπαλότητες, στηρίξτε την ομάδα μας, αφοσιωθείτε σε αυτήν και μόνο αυτήν και γίνετε ο συμπαίκτης μας!. Ο δωδέκατος παίκτης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Φίλε του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,

Το ερχόμενο Σάββατο, η ομάδα και η πόλη της Λευκωσίας έχουν ραντεβού με την ιστορία. Εσύ θα λείπεις;»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ