aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Για την πρώτη νίκη μετά από 51 μέρες

Ολυμπιακός: Για την πρώτη νίκη μετά από 51 μέρες

Να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη μετά από 51 ολόκληρες μέρες είναι ο ξεκάθαρος στόχος του Ολυμπιακού στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την Ομόνοια. Η αναβολή του προηγούμενου ματς με αντίπαλο την ΑΕΚ, έδωσε την ευκαιρία στον νέο προπονητή να κερδίσει χρόνο ώστε να εμφυσήσει στους παίκτες τις βασικές αρχές της φιλοσοφίας του.

Παρά το υψηλό εμπόδιο που προβάλλει στο ΓΣΠ για τους μαυροπράσινους, παρουσιάζονται πεισμωμένοι και αποφασισμένοι για να επιστρέψουν σε νικηφόρα τροχιά μετά από τέσσερις διαδοχικές αποτυχημένες προσπάθειες (0-1-3), παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα. Οι 16 βαθμοί που πίστωσαν στο ταμείο μέχρι στιγμής, βλέπετε, κάθε άλλο παρά ασφάλεια τους παρέχουν.

Ο Λούκας Αλκαράθ που θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού, δεν υπολογίζει στους Κριστιάν Μανρίκε, Αλοΐς Κοφνέ, Στέφανο Μουχτάρη και Φίλιππο Ευτυχίδη. Ο τελευταίος, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Προστέθηκε στο ρόστερ ο Μιχάλης Μανιάς, ωστόσο δεν είναι έτοιμος για να μπει στη δράση.

Υπενθυμίζουμε πως παρελθόν αποτέλεσε από την ομάδα ο Βασίλης Μάντζης, επομένως στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει θέση μάχης ο Πίτερ Γουίλσον. Αλλαγές στο αρχικό σχήμα αναμένεται ότι θα υπάρξουν και σε άλλες θέσεις, ιδιαίτερα στον χώρο της αμυντικής γραμμής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ