aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Γεμάτος, πλέον, αλλά και αποφασισμένος

Ολυμπιακός: Γεμάτος, πλέον, αλλά και αποφασισμένος

Η εντός έδρας ήττα από τον Άρη «πλήγωσε» τον Ολυμπιακό. Ωστόσο από την πρεμιέρα μέχρι και σήμερα έχουν περάσει τρεις εβδομάδες και οι μαυροπράσινοι παρουσιάζονται πολύ πιο γεμάτοι, έτοιμοι και αποφασισμένοι για να πετύχουν την πρώτη νίκη, κι ας απέναντί τους είναι ο ΑΠΟΕΛ. Στον Τακτακαλά αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του μεθαυριανού τοπικού ντέρμπι, πόσο μάλλον τη στιγμή που ο αντίπαλός τους προέρχεται από βαριά ήττα, αλλά έχει και νέο προπονητή.

Ο Γιώργος Πετράκης προτίθεται να προβεί σε αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής αφού έχει αυξημένες επιλογές. Πλην του Γουακάσο, που θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή εάν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι και «χτυπούν» την πόρτα της ενδεκάδας. Ο Μποβέδα πρέπει να θεωρείται σίγουρος για την ενδεκάδα, ενώ κάποιες θέσεις που «παίζονται» είναι αυτές ανάμεσα σε Κα με Σάλι, αλλά και Κονφέ με Γκουστάβο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ