aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Φουλάρουν για τον αντι-Μάντζη

Ολυμπιακός: Φουλάρουν για τον αντι-Μάντζη

Μετά την πρόσληψη του Λούκας Αλκαράθ, πάνε πλέον πιο κάτω. Δηλαδή στον Ολυμπιακό κινούν πιο εντατικά τις διαδικασίες, ώστε να ενισχύσουν το έμψυχο δυναμικό στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο. Η αποχώρηση του Βασίλη Μάντζη (ανακοινώθηκε χθες από τον Ιωνικό), ενός ποδοσφαιριστή που έβαλε τη σφραγίδα του στην ομάδα της Λευκωσίας κατά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, άφησε ένα μεγάλο κενό στη γραμμή κρούσης, το οποίο θα καλυφθεί.

Στον Ολυμπιακό διατηρούν ανοικτή γραμμή με τον νέο έμπειρο προπονητή της ομάδας, ο οποίος θα δώσει τις τελικές εισηγήσεις του. Για τους μαυροπράσινους, αποτελεί μεγάλο στοίχημα η εξεύρεση ενός ικανότατου παίκτη, ο οποίος θα είναι ετοιμοπόλεμος και θα κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης. Παραλλήλως, στον Ολυμπιακό δεν τους αφήνουν αδιάφορους επιλογές παικτών που… περισσεύουν από το ρόστερ άλλων κυπριακών ομάδων, ιδιαίτερα των «μεγάλων» της Α΄Κατηγορίας.

Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που αναπτύχθηκαν για ενδεχόμενη μετεγγραφή του Κίνγκσλεϊ Σαρφό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ