aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: «Φώναξε» ότι ξέρει τον τρόπο

Ολυμπιακός: «Φώναξε» ότι ξέρει τον τρόπο

Νίκησε ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια και εξήλθε ισόπαλος με την ΑΕΛ. Όλα τα παιχνίδια στο ΓΣΠ. Γιατί να μην ελπίζει σε νίκη επί του Απόλλωνα, τον οποίο υποδέχεται την Κυριακή. Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται με αποφασιστικότητα για το νέο δύσκολο παιχνίδι, έχοντας ως στόχο νέα νίκη που θα τον διατηρήσει στα ψηλά. Άλλωστε, οι μαυροπράσινοι έδειξαν να έχουν τις δυνατότητες να κοιτάξουν στα μάτια τον οποιοδήποτε αντίπαλο.

Ο Γιώργος Πετράκης δεν υπολογίζει μόνο τον μόνιμα απόντα Γουακάσο. Ο Μουκτάρης ανέβασε ρυθμό και αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή. Όσον αφορά στις επιλογές του Ελλαδίτη τεχνικού για το αρχικό σχήμα, εκτός απροόπτου θα είναι οι ίδιες στις οποίες στηρίχθηκε στο προηγούμενο ματς με τη Δόξα.

Δηλαδή, στους Μολ, Κυριάκου, Σαμπίνια, Μποβέδα, Ντιανέ, Μανρίκε, Νάνι, Σαρφό, Σάλι, Πεχλιβάνης, Γουίλσον. Την ίδια ώρα, είναι στην ευχάριστη θέση να έχει ποιότητα στον πάγκο, με ποδοσφαιριστές που μπορούν να περάσουν στο παιχνίδι και να δώσουν αυτά που θέλει και προσδοκεί ο προπονητής τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ