aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Επιτακτική ανάγκη το πρώτο τρίποντο

Ολυμπιακός: Επιτακτική ανάγκη το πρώτο τρίποντο

Μόλις ένα βαθμό σε πέντε αγώνες μετρά ο Ολυμπιακός και σήμερα, φιλοξενώντας τον Ακρίτα στο ΓΣΠ (18:00, Cytavision2), θα θελήσει να πανηγυρίσει για πρώτη φορά στη σεζόν. Οι μαυροπράσινοι βρίσκονται στον πυθμένα της βαθμολογίας και παίζοντας στην έδρα τους μ’ έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους, δεν έχουν άλλη επιλογή από τη νίκη. Αποτελεί επιτακτική ανάγκη, ώστε να πιάσουν τον αντίπαλό τους στους 4 βαθμούς και να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση.

Η ομάδα του Πετράκη θα θελήσει να αξιοποιήσει την έδρα της και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν υπολογίζει τους Ντεσιρέ, Κα και Χαραλάμπους. Όμως, αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία. Όσοι θα κληθούν να αγωνιστούν θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, οδηγώντας την ομάδα τους στην επιτυχία. Οι φίλοι του Ολυμπιακού αναμένουν καλύτερη εικόνα, ώστε να βελτιωθούν και οι αριθμοί αφού η ομάδα τους διατηρεί τη χειρότερη επιθετική (1 γκολ) και αμυντική γραμμή (10 γκολ) του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ