aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Επενδύουν πολλά στον Γουακάσο

Ολυμπιακός: Επενδύουν πολλά στον Γουακάσο

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αποτελεί και επισήμως από χθες ο Γκανέζος μέσος Αλχασάν Γουακάσο. Οι μαυροπράσινοι θεωρούν πως η προσθήκη του 29χρονου διεθνούς παίκτη, θα ανεβάσει σε σημαντικό βαθμό το σύνολο.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Πορτιμονένσε το 2010 με την οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2013 σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία Πορτογαλίας, καταγράφοντας 69 συμμετοχές και 3 γκολ. Το 2013, μετακόμισε στη Ρίο Αβε με την οποία μέχρι τον Ιανουάριο του 2017, μέτρησε 114 συμμετοχές (8 συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ) σημειώνοντας 2 γκολ.

Μέσα σε αυτή την τετραετία αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο δανεικός στην Πορτιμονένσε (15 συμμετοχές, 2 γκολ) ενώ τον Ιανουάριο του 2017 έπαιξε στην πρώτη κατηγορία Γαλλίας με τα χρώματα της Λοριάν, καταγράφοντας 15 συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2017, επέστρεψε στο πορτογαλικό πρωτάθλημα όπου μέχρι την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στη Βιτόρια Γκιμαράες, καταγράφοντας 66 συμμετοχές και 2 γκολ (5 συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ