aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Εντείνονται οι προσπάθειες για τον νέο κόουτς

Ολυμπιακός: Εντείνονται οι προσπάθειες για τον νέο κόουτς

Στον Ολυμπιακό ενέτειναν τις προσπάθειές τους για τον αντικαταστάτη του Γιώργου Πετράκη. Τα πρώτα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι του Πάμπου Χριστοδούλου και του Χρύση Μιχαήλ, δύο προπονητές που δούλεψαν ξανά στην ομάδα της Λευκωσίας, σημειώνοντας καλά αποτελέσματα. Ιδιαίτερα ο πρώτος, παρά το γεγονός ότι και στις δύο προηγούμενες φορές που αποχώρησε, αυτό δεν έγινε υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Συζητήσεις γίνονται και με τον Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος προσφάτως αποχώρησε από την ΑΕΛ. Ο Βόσνιος προπονητής, ζήτησε λίγη πίστωση χρόνου ώστε να δώσει την τελική απάντησή του. Τουλάχιστον μέχρι χθες, οι πιθανότητες για να βρεθεί στον πάγκο του Ολυμπιακού ήταν λιγοστές.

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Χριστόφορος Τορναρίτης, εξετάζει και επιλογές τεχνικών από το εξωτερικό. Θέμα επιστροφής του Τσεντομίρ Γιανέφσκι δεν υφίσταται καθώς αύξησε το κασέ του σε σημείο που δεν αρκεί το βαλάντιο των μαυροπρασίνων. Προτάθηκαν και άλλοι προπονητές, όπως είναι για παράδειγμα ο Σάββας Δαμιανού, ωστόσο δεν προκρίνονται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού. Στο μπλοκάκι είναι και κόουτς που έχουν εργαστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σε κάθε περίπτωση, στην ομάδα της Λευκωσίας θέλουν να κλείσουν μέσα στις επόμενες μέρες το εν λόγω κεφάλαιο, ώστε το νέο «αφεντικό» να έχει τον χρόνο να προετοιμάσει τους παίκτες για το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους απέναντι στην ΑΕΚ (4/1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ