aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Έκρινε ότι χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση

Ολυμπιακός: Έκρινε ότι χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση

Ο Ολυμπιακός θέλει να αξιοποιήσει τα «παράθυρα» που υπάρχουν, για να προχωρήσει σε άλλες δύο μετεγγραφές. Αν και έχει εκπνεύσει η καλοκαιρινή μετεγγραφική περίοδος το περασμένο Σάββατο, ώς ψες τα μεσάνυχτα μπορούσαν να αποκτηθούν ελεύθεροι ποδοσφαιριστές από κυπριακή ομάδα. Επίσης, υπάρχει ακόμα η δυνατότητα υπό τις εξής προϋποθέσεις: 1) Δανεικοί από κυπριακή ομάδα ώς την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου. 2) Άνεργοι ώς την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Πάμπος Χριστοδούλου έκρινε ότι είναι απαραίτητες άλλες δύο προσθήκες, η διοίκηση των μαυροπράσινων κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Επομένως, το έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού ίσως και να μην έχει πάρει ακόμα την τελική μορφή του. Αυτό θα εξαρτηθεί από την κατάληξη της προσπάθειας για το κλείσιμο ακόμα δύο ποδοσφαιριστών.

Από εκεί και πέρα, το προχθεσινό 1-1 με τη Δόξα, στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας του Τακτακαλά για το τρέχον πρωτάθλημα, άφησε ανάμικτα συναισθήματα. Ήταν ντέρμπι ανάμεσα σε αντιπάλους ίδιων στόχων και βάσει ευκαιριών μπορούσε να κερδηθεί μπορούσε και να χαθεί. Ήταν θετικό ότι ο Ολυμπιακός αντέδρασε μετά το 0-1 αποφεύγοντας τα χειρότερα, καθώς και ότι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είχε την υπεροχή. Φάνηκαν όμως προβλήματα τόσο στην ανασταλτική λειτουργία όσο και στην τροφοδοσία των επιθετικών. Ήταν όμως το πρώτο ματς και σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ