aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Έκλεισε Χρήστο Καράδαη!

Ολυμπιακός: Έκλεισε Χρήστο Καράδαη!

Ο Χρήστος Καράδαης θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Ο 21χρονος τερματοφύλακας που έμαθε τα… μυστικά της θέσης στα τμήματα υποδομής Ολυμπιακού Πειραιώς και έπαιξε μάλιστα στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων (Κ-20), τη λήξασα σεζόν βρισκόταν στον ΑΣΙΛ Λύσης. Πήρε τις ευκαιρίες που ήθελε, κάτι που τον βοήθησε ώστε να βελτιωθεί και πλέον είναι πανέτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Η συμφωνία του Καράδαη με τους μαυροπράσινους είναι για 1+1+1 χρόνο και όπως συνηθίζεται, θα ανακοινωθεί από τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος Χριστόφορο Τορναρίτη. Το γεγονός πως δεν καταλαμβάνει θέση στον κατάλογο Α, είναι κάτι που επίσης λήφθηκε υπόψη.

Ο Χρήστος είναι μέλος τρίτεκνης  οικογένειας και έχει ως πρότυπο τον αδελφό του Τάσο Καράδαη ο οποίος είναι επαγγελματίας τερματοφύλακας και έχει αγωνιστεί και με τον Άρη Θεσσαλονίκης στη Σούπερ Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ