aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Εισηγήθηκε παίκτες (και) ο Πετράκης

Ολυμπιακός: Εισηγήθηκε παίκτες (και) ο Πετράκης

Ο Γιώργος Πετράκης, βρίσκεται ήδη στην Κύπρο, αρχίζοντας τη δουλειά για το «χτίσιμο» του Ολυμπιακού της νέας σεζόν. Βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με τους παράγοντες της ομάδας και από κοινού, σχεδιάζουν τις επόμενες προσθήκες. Ο Ελλαδίτης προπονητής, έχει μεταβιβάσει στη διοίκηση κάποιες από τις εισηγήσεις του αναφορά για παίκτες που γνωρίζει πολύ καλά και κρίνει ότι μπορούν να δώσουν τις προσδοκώμενες λύσεις στους μαυροπράσινους.

Την ίδια στιγμή και εν αναμονή της επιστροφής του Χριστόφορου Τορναρίτη στην Κύπρο, ετοιμάστηκε λίστα με ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στη λήξασα σεζόν σε άλλες κυπριακές ομάδες. Ένας εξ αυτών είναι ο Αλοΐς Κονφέ, ο οποίος αγωνιζόταν στη Νέα Σαλαμίνα και προ ημερών υπέγραψε συμβόλαιο στον Ολυμπιακό.

Ο 24χρονος Γάλλος, υπενθυμίζουμε, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και κατά τη λήξασα σεζόν έπαιξε σε 35 παιχνίδια πρωταθλήματος. Εντός της τρέχουσας εβδομάδας, αναμένεται να υπάρχουν ουσιαστικές εξελίξεις και με άλλους παίκτες που ενδιαφέρουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ