aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Είναι τεράστια η δίψα

Ολυμπιακός: Είναι τεράστια η δίψα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ενώπιον της μεγαλύτερης πρόκλησης της σύγχρονης ιστορίας του. Μετά από 30 χρόνια απέχει ένα μόλις 90λεπτο πριν από την κατάκτηση του κυπέλλου και εννοείται πως δεν θέλει να αφήσει ανεκμετάλλευτη τη «χρυσή» ευκαιρία, εξασφαλίζοντας αυτομάτως ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στην ομάδα του Τακτακαλά επικρατεί ενθουσιασμός, η ψυχολογία είναι στα ύψη και, ασφαλώς, διαχέεται τεράστια ανυπομονησία για το αποψινό παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση. Ξέρουν πολύ καλά ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουν, τις δυσκολίες που θα συναντήσουν, ωστόσο δεν πτοούνται. Δηλώνουν άπαντες αποφασισμένοι να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους, χαρίζοντας στις νέες γενεές των φίλων της ομάδας ξεχωριστές στιγμές.

Ο Ολυμπιακός, βλέπετε, συμμετέχει μόλις για πέμπτη φορά στον τελικό της διοργάνωσης και στοχεύει στην κατάκτηση του τροπαίου για δεύτερη φορά μετά τη σεζόν 1976-77, κατά την οποία με αντίπαλο την Αλκή κέρδισε με 2-0. Οι άλλες προσπάθειες δεν στέφθηκαν με επιτυχία. Συγκεκριμένα ηττήθηκε από την Ανόρθωση την αγωνιστική περίοδο 1961-62 (2-5), τον ΑΠΟΕΛ τη σεζόν 1977-78 (0-3) και πριν από 30 χρόνια κόντρα στην Ομόνοια (0-1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ