aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Έγινε… αέρας με Πεχλιβάνη

Ολυμπιακός: Έγινε… αέρας με Πεχλιβάνη

Και στο τέταρτο παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα ο Ολυμπιακός έφυγε με κέρδος, μάλιστα αυτή τη φορά με το τρίποντο όπως και στον αγώνα του α’ γύρου της Α’ φάσης. Δύο νίκες και δύο ισοπαλίες ο απολογισμός του απέναντι στην ομάδα της Κατωκοπιάς.

Οι μαυροπράσινοι με γκολ του Πεχλιβάνη πήραν τη νίκη (1-0) και έγιναν… αέρας. Αύξησαν τη διαφορά από την αντίπαλό τους στους 4 βαθμούς και άγγιξαν και μαθηματικά την παραμονή τους στην Κατηγορία. Η ομάδα του Τούτιτς πέτυχε τον στόχο της με «όπλο» την άμυνά της. Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στα οποία πανηγύρισε τη νίκη, ήταν με μηδέν παθητικό (ΠΑΕΕΚ 1-0, Ομόνοια 3-0, Δόξα 1-0).

Με τον Τούτιτς η ομάδα του Τακτακαλά έχει την ουσία και παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα, με εξαίρεση την ήττα από τον Εθνικό, σ’ ένβα ματς που είχε σφοδρά παράπονα από τη διαιτησία. Ο Πεχλιβάνης με το γκολ που πέτυχε προχθές έφθασε τα 4 γκολ στο πρωτάθλημα και μαζί με τον Σάλι είναι οι πρώτοι σκόρερ του Ολυμπιακού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ