aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Εύκολα, απλά και γρήγορα «πάτησε» την Ομόνοια!

Ολυμπιακός: Εύκολα, απλά και γρήγορα «πάτησε» την Ομόνοια!

Μετά από 135 ολόκληρες μέρες, ο Έντγκαρ Σάλι… σοβαρεύτηκε και τούτη τη φορά «μίλησε» στον αγωνιστικό χώρο. Ο βραχύσωμος εξτρέμ πήρε από το χέρι τον Ολυμπιακό και τον οδήγησε σε σπουδαία από κάθε άποψη νίκη απέναντι στην Ομόνοια.

Ο 29χρονος Καμερουνέζος, αρχικά με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0 στο 9ο λεπτό και ακολούθως, δεν λάθεψε σε εκτέλεση πέναλτι (23’/ χέρι του Παναγιώτου σε σουτ του Πεχλιβάνη), θέτοντας νωρίς-νωρίς τις βάσεις για το 7ο τρίποντο των μαυροπρασίνων στο τρέχον πρωτάθλημα. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ανδρέας Μακρής, ο οποίος έπιασε το εντυπωσιακό «ψαλιδάκι», στέλνοντας την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα της εστίας του Φαμπιάνο Ριμπέιρο (69′).

Οι Τακτακαλίτες, με αυτά και με αυτά, πήραν σημαντική βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνουν για αποφυγή της διαβάθμισης. Ο Τούτιτς έδωσε συγχαρητήρια τους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη και την εμφάνιση. «Δουλέψαμε σκληρά και ό,τι είπαμε στις προπονήσεις βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Κερδίσαμε δίκαια, έχοντας πάνω απ’ όλα συγκέντρωση», είπε. Χαρακτήρισε το γκολ του Μακρή, σε άλλο σημείο, το καλύτερο στη φετινή σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ