aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Εφαλτήριο για τον Μανρίκε

Ολυμπιακός: Εφαλτήριο για τον Μανρίκε

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λευκωσίας αποτελεί και επισήμως ο Κριστιάν Μανρίκε. Ο 21χρονος Ισπανός που ήταν στο ρόστερ της Ομόνοιας, όπως είχαμε αποκαλύψει, έπεσε στα τραπέζι της συζήτησης όταν Ολυμπιακός και Ομόνοια προσπαθούσαν να βρουν τη χρυσή για την ένταξη του Κίκο στους πράσινους.

Έστω και με μικρή καθυστέρηση, οι μαυροπράσινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μανρίκε, ο οποίος έχει την ευχέρεια να παίξει σε δύο θέσεις στην αμυντική γραμμή. Μπορεί να δώσει λύσεις στο αριστερό άκρο και στο κέντρο της οπισθοφυλακής. Ο Ισπανός παίκτης, θεωρεί πως η μετακόμισή του στον Ολυμπιακό θα αποτελέσει εφαλτήριο για τον ίδιο. Θα πάρει τα παιχνίδια που θέλει, θα αποδείξει το τι πραγματικά αξίζει, κάνοντας το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Οι μαυροπράσινοι συνεχίζουν την αντεπίθεση στο μετεγγραφικό παζάρι και εκφράζεται η αισιοδοξία πως κατά την τρέχουσα εβδομάδα θα προσθέσουν άλλους δύο ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους. Οι Σαλί, Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς, Μάντζης αποτελούν παίκτες του Ολυμπιακού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ