aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Έχασε, αλλά έδειξε ότι μπορεί

Ολυμπιακός: Έχασε, αλλά έδειξε ότι μπορεί

Έντονα ήταν τα παράπονα στον Ολυμπιακό για τη διαιτησία του αγώνα κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ, ιδιαίτερα για τη φάση του 61ου λεπτού σε ανατροπή του Σάλι από τον Σάβιτς. Η ομάδα του Αλκαράθ μπορεί να δέχθηκε την ήττα, αλλά διατηρεί καλές πιθανότητες για πρόκριση από τη στιγμή που μετρά το εκτός έδρας γκολ. Έδειξε πως έχει τις δυνατότητες και θα θελήσει να χτίσει στην εμφάνισή της στο μεγαλύτερο διάστημα του προχθεσινού αγώνα, ώστε να επιστρέψει άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Στον Ολυμπιακό επικεντρώθηκαν ήδη στο επόμενο ματς, που είναι με τη Δόξα στο Μακάρειο την Κυριακή. Η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη, αφού την αγνοεί από τις 20 Νοεμβρίου. Στα τελευταία επτά παιχνίδια μετρά έξι ήττες και μόλις μιαν ισοπαλία. Δύο μήνες χωρίς νικηφόρο αποτέλεσμα και οι μαυροπράσινοι θα θελήσουν να βάλουν ένα τέλος. Άλλωστε με τους 16 βαθμούς, μόλις 3 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, δεν μπορεί να αισθάνεται άνετα.

Ο Αλκαράθ άρχισε να περνά τη δική του φιλοσοφία και έχει ως στόχο κι αυτός να πανηγυρίσει το συντομότερο την πρώτη του επιτυχία ως προπονητής του Ολυμπιακού. Σε τρία ματς μέτρησε ισάριθμες ήττες και η πρώτη επιτυχία αποτελεί στοίχημα και για τον Ισπανό τεχνικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ