aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Δεν υπάρχει άλλος δρόμος

Ολυμπιακός: Δεν υπάρχει άλλος δρόμος

Στον Ολυμπιακό, δηλώνουν αποφασισμένοι και πρωτίστως πολύ καλά προετοιμασμένοι. Λένε, μάλιστα, πως «θα… πεθάνουν στο γήπεδο» ώστε να φτάσουν στο ζητούμενο απέναντι στην Καρμιώτισσα. Σε κάθε περίπτωση, το σημερινό παιχνίδι χαρακτηρίζεται εξαιρετικά σημαντικό όσον αφορά στη μάχη για παραμονή στην Α΄Κατηγορία.

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από αυτό που θα εξαργυρώνεται με τους τρεις βαθμούς, θα διατηρήσει καθηλωμένους τους μαυροπράσινους στον πυθμένα και ενδεχομένως, να διευρύνει τις αποστάσεις από τις ομάδες ου κυνηγούν ώστε να προσπεράσουν. Ο Γιακουμάκης, ξεπέρασε τη θλάση που είχε αποκομίσει στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση και βρίσκεται στη διάθεση του Σεργίδη. Εκτός επιλογών είναι οι Ευτυχίδης και Ντουρμισάι.

Ο τελευταίος, προπονείται με μπάλα, ανεβάζει ρυθμό και ενδεχομένως να βρίσκεται στην αποστολή για το ματς της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ με το Παραλίμνι. Θα λείψει και το ματς της Τετάρτης με την ΑΕΛ, δηλαδή, για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ