aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Δεν τον παίρνει να αποτύχει

Ολυμπιακός: Δεν τον παίρνει να αποτύχει

Με τον Κυριάκο Πολυκάρπου να έχει την ευθύνη των προπονήσεων, συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εξ αναβολής παιχνίδι της Τρίτης με την ΠΑΕΕΚ.

Την ίδια ώρα, ο Χριστόφορος Τορναρίτης και η διοίκηση του Ολυμπιακού συνεχίζουν την προσπάθεια αναζήτησης του αντικαταστάτη του Λούκας Αλκαράθ. Τα βαθμολογικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί, φέρουν τον Ολυμπιακό σε δύσκολη θέση και δεν τον παίρνει να αποτύχει στην επιλογή προπονητή. Παρόλο που ακολουθούν σημαντικές αναμετρήσεις, οι μαυροπράσινοι δεν δείχνουν πρόθεση να κάνουν βεβιασμένη κίνηση.

Το ψάχνουν ξανά και ξανά, θέλουν να είναι σίγουροι για την επιλογή τους.
Προκρίνεται επιλογή Κύπριου τεχνικού, αλλά τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Στον Ολυμπιακό θα ζυγίσουν όλα τα δεδομένα, βάσει και των κριτηρίων που τέθηκαν για τον εκλεκτό για τον πάγκο της ομάδας και τότε θα ληφθεί η απόφαση.

Τις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες, αναμένεται να προκύψει σύναψη συμφωνίας με προπονητή. Δεν είναι απομακρυσμένο το ενδεχόμενο οι μαυροπράσινοι να πάνε στο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ με υπηρεσιακό προπονητή τον Πολυκάρπου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ