aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι

Ολυμπιακός: Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι

Την πέμπτη του ήττα στα τελευταία έξι ματς (στο άλλο εξήλθε ισόπαλος) δέχθηκε προχθές ο Ολυμπιακός από την Πάφος FC στο ΓΣΠ (1-2). Η τελευταία φορά που πανηγύρισε η ομάδα του Τακτακαλά ήταν στις 20 Νοεμβρίου 2021 όταν επικράτησε της Ανόρθωσης με 3-2. Πήρε την κάτω βόλτα, δεν λέει να σηκώσει κεφάλι και δεν μπορεί να αισθάνεται άνετα. Βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Με τον Αλκαράθ στον πάγκο του μετρά δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες, ενώ οι εμφανίσεις του συνεχίζουν στη μετριότητα. Παράλληλα, είναι πολλά τα ατομικά λάθη τα οποία έχει πληρώσει ο Ολυμπιακός, όπως το προχθεσινό με τον Νάνι να σερβίρει τον Ζάιρο που σκόραρε και διαμόρφωσε το 2-1 για τον αντίπαλο.

Οι μαυροπράσινοι, που την Τετάρτη θα αναμετρηθούν με τον ΑΠΟΕΛ ως τυπικά φιλοξενούμενοι στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου, θα πρέπει να αλλάξουν πολλά στο παιχνίδι τους για να προσδοκούν σε καλύτερες ημέρες. Λίγες ημέρες μετά θα ακολουθήσει η δύσκολη έξοδος στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα. Ζόρικα τα πράγματα για τους μαυροπράσινους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ