aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Δεν έτυχε, πέτυχε με Ζαχαρίου!

Ολυμπιακός: Δεν έτυχε, πέτυχε με Ζαχαρίου!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μια μετεγγραφή που υλοποίησε ο Ολυμπιακός και μπορεί να μην προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση, όμως αποδεικνύεται λίρα εκατό, είναι αυτή του Παναγιώτη Ζαχαρίου. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από την Πάφος FC και θέλησε να αναζητήσει μια νέα ποδοσφαιρική στέγη, τη βρήκε στον Ολυμπιακό. Ο 23χρονος άσος δικαιώνει και με το παραπάνω την απόφαση των μαυροπρασίνων να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους. Ο Πάμπος Χριστοδούλου γνωρίζει τον Ζαχαρίου και το τι μπορεί να δώσει στην ομάδα του.

Η κλήση του στην Εθνική και ο χρόνος συμμετοχής του ως αλλαγή στο πρόσφατο παιχνίδι της Κύπρου με το Καζακστάν, μάλιστα συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ανατροπή, ήταν η δικαίωση για τον ίδιο, αλλά και για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που τον επέλεξαν να είναι στο ρόστερ της ομάδας τους. Ποδοσφαιριστής με παρόν αλλά και μπόλικο μέλλον, αφού είναι μόλις στα 23 του χρόνια και με σκληρή δουλειά έχει την προοπτική να κάνει σημαντικά βήματα στην καριέρα του.

Στα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος που έδωσε ο Ολυμπιακός, ο Ζαχαρίου αγωνίστηκε στα τρία ως βασικός και στο άλλο ως αλλαγή. Μέτρησε ήδη 307 λεπτά και πέτυχε και ένα γκολ, αυτό απέναντι στην ΑΕΚ (2-2). Ο Ζαχαρίου παρουσιάζει ωριμότητα στο παιχνίδι του, είναι γρήγορος, με καλό κράτημα της μπάλας, καλή μεταβίβαση και βλέπει δίχτυα. Ο Πάμπος Χριστοδούλου τον εμπιστεύεται και αναμένει σημαντική βοήθεια στη συνέχεια, για υλοποίηση του στόχου της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ