aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: «Χτυπήματα» από την κυπριακή αγορά

Ολυμπιακός: «Χτυπήματα» από την κυπριακή αγορά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Από τη στιγμή που το κεφάλαιο προπονητής έκλεισε στον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Πετράκη να αναλαμβάνει τα ηνία, θα «τρέξει» το κεφάλαιο μετεγγραφές. Και δεν θα είναι λίγες αφού έχουν αποχωρήσει αρκετοί ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, δεν συνεχίζουν στον Ολυμπιακό, οι Νεόφυτος Μιχαήλ, Πάρης Ψάλτης, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Ομάρ Χάνι, Στάνισλαβ Κοστόφ, Σαντάνα, ενώ πιθανή είναι η παραχώρηση του Στέλιου Ανδρέου στη Σαρλερουά.

Οι μαυροπράσινοι θα θελήσουν να καλύψουν τα κενά που δημιουργήθηκαν σε πολλές θέσεις. Γίνονται συζητήσεις με την ΑΕΛ για δανεισμό των Πρόσεκ και Μπάμπιτς, όμως για την ώρα προκύπτει διαφορά. Ο Μουκτάρης ανακοινώθηκε ψες για έναν χρόνο, ενώ οι μαυροπράσινοι μιλούν με άλλον ένα ποδοσφαιριστή της Δόξας, τον Ζαχαρία Άδωνη.

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Χριστόφορος Τορναρίτης έχει ανοιχτή γραμμή με τον Ελλαδίτη προπονητή και αναζητούν ποιοτικές επιλογές, πάντοτε σε συγκεκριμένα οικονομικά πλαίσια. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις και η επισημοποίηση της οποιασδήποτε συνεργασίας με ποδοσφαιριστή. Πέρα από τα όποια «χτυπήματα» από την κυπριακή αγορά, θα γίνουν και προσθήκες από το εξωτερικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ