aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Χαράς το κακό με τον Αζουλάο!

Ολυμπιακός: Χαράς το κακό με τον Αζουλάο!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο Θεός γελάει, λένε. Κάτι που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Ολυμπιακού και του Τιάγκο Αζουλάο. Ο άτυχος Βραζιλιάνος υποβλήθηκε σε επέμβαση αρθροσκόπησης και σύμφωνα με την ιατρική εκτίμηση, θα επιστρέψει στη δράση τον Ιανουάριο.

Είδηση που προκαλεί απογοήτευση στις τάξεις της διοίκησης και των οπαδών των μαυροπρασίνων, καθώς αλλιώς περίμεναν και διαφορετικά εξελίσσεται η παρουσία του στην ομάδα τους.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου το μελέτησε πολύ προσεκτικά. Όταν αντιλήφθηκε πως είχε να κάνει με φορ, ο οποίος προερχόταν από τρεις «γεμάτες» σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και με 71 γκολ με τη φανέλα της αγκολέζικης Πέτρο ντε Λουάντα, τον ήθελε διακαώς. Με τη σειρά του, ο Χριστόφορος Τορναρίτης κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να τον πείσει και τελικά εξασφάλισε το «ναι».

Έτσι, ο Βραζιλιάνος ήρθε στην Κύπρο από την αρχή της προετοιμασίας, τα πήγε περίφημα, έβαλε και τα γκολάκια του στα φιλικά και όλοι περίμεναν τα επίσημα ματς για να τον θαυμάσουν. Η μοίρα, όμως, έπαιξε άσχημο παιχνίδι, καθώς χτυπήθηκε από τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να γράψει μόλις 153 λεπτά σε τέσσερις συμμετοχές. Και το χειρότερο, θα περιμένει ένα δίμηνο για να γράψει την πέμπτη παρουσία του, με εύλογη την απορία για την αγωνιστική κατάσταση στην οποίαν θα βρίσκεται.

Από εκεί και πέρα, σήμερα θα προπονηθούν οι μαυροπράσινοι και ο Ραφαέλ Ακόστα θα δοκιμάσει να ακολουθήσει το πρόγραμμά τους. Όσο για τον Ουσμάν Σιντιμπέ, βρίσκεται στη διάθεση του Χριστοδούλου.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ