aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός – Αυγουστή: Ανατράπηκαν όλα μέσα σε λίγες ώρες

Ολυμπιακός – Αυγουστή: Ανατράπηκαν όλα μέσα σε λίγες ώρες

Ολυμπιακός και Αυγουστή συμφώνησαν για να συνεργαστούν τη νέα σεζόν. Πριν όμως πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια, ήρθε η ανατροπή. Οι δυο πλευρές τα «τσούγκρισαν», με αποτέλεσμα όλα να τελειώσουν πριν καν αρχίσουν. Παρόλο που αρχικά διαφάνηκε ότι οι όποιες διαφορές να ξεπερνιούνταν, τελικά μέσα σε λίγες ώρες διαφάνηκε πως δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Και από τη στιγμή που δεν είχαν υπογραφτεί τα συμβόλαια ήταν πολύ απλό να χωρίσουν οι δρόμοι τους άμεσα. Ήδη στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε αναζήτηση άλλου προπονητή, ενώ ο Κύπριος τεχνικός θα ψάξει τον επόμενο σταθμό στην προπονητική καριέρα του.

Την ίδια ώρα, οι μαυροπράσινοι προχώρησαν σε συμφωνία με τον Στέφανο Μουχτάρη, που θα επιστρέψει στην ομάδα για να καλύψει το κενό του Κωνσταντίνου Σωτηρίου. O 26χρονος στόπερ, που αγωνιζόταν στη Δόξα, επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά από περίπου ένα χρόνο. Στη λήξασα σεζόν αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια και πέτυχε δύο γκολ.

Εξάλλου, ο Βαγγέλης Κυριάκου θα παραμείνει ντυμένος στα μαυροπράσινα και τη νέα περίοδο. Κατέληξαν σε συμφωνία Ολυμπιακός και ποδοσφαιριστής, για ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα δύο χρόνια.

Ο Χριστόφορος Τορναρίτης, απαντώντας σε δημοσιεύματα για τον Σαρφό και περί ενδιαφέροντος του ΑΠΟΕΛ, σε ανάρτησή του τόνισε: «Πού τα βρίσκουν και τα γράφουν είναι για να πελλάνεις. Ο Σαρφό είναι στην Γκάνα και κάνει διακοπές. Η τιμή που ζητάμε είναι 5.500.000 ευρώ. Όποιος κρατά να έρθει κοντά. Δεν υπάρχει καμία συζήτηση με καμία ομάδα στην Κύπρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ