aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Αποφασισμένοι για το βαθμολογικό κέρδος

Ολυμπιακός: Αποφασισμένοι για το βαθμολογικό κέρδος

Μία νέα αρχή προσδοκούν ότι θα κάνουν στον Ολυμπιακό. Στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, οι μαυροπράσινοι δηλώνουν αποφασισμένοι για να ανοίξουν λογαριασμό στο τρέχον πρωτάθλημα. Είναι αλήθεια πως στην πρεμιέρα δεν έφτασαν στο ύψος μίας πολύ καλής εμφάνισης και μοιραία, ηττήθηκαν από τον Άρη. Η διακοπή, έδωσε την ευκαιρία στον Γιώργο Πετράκη να δουλέψει χωρίς πίεση και έχοντας ως σύμμαχο την άνεση του χρόνου να βελτιώσει συγκεκριμένους τομείς στο παιχνίδι του συνόλου.

Ο Ελλαδίτης προπονητής αναμένει αλλαγμένο τον ΑΠΟΕΛ, γι’ αυτό και δεν τον παρασύρει το αποτέλεσμά του στην πρεμιέρα. Άλλωστε δεν υπάρχει τέτοια πολυτέλεια στον Ολυμπιακό, που προετοιμάζεται με πάσα σοβαρότητα για να διεκδικήσει τη νίκη. Όπως λένε στο στρατόπεδο των μαυροπρασίνων, οι δυνατότητες της ομάδας τους δεν είναι αυτές που παρουσίασαν στην πρεμιέρα.

Πλέον, οι ποδο- σφαιριστές που εντάχθηκαν αργοπορημένα είναι πολύ πιο έτοιμοι και ασφαλώς σε θέση να μπουν στη μάχη, δίνοντας τις προσδοκώμενες βοήθειες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ