aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Αποχωρεί ο Μάντζης, εντείνεται η προσπάθεια για προπονητή

Ολυμπιακός: Αποχωρεί ο Μάντζης, εντείνεται η προσπάθεια για προπονητή

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό θα αποτελέσει σύντομα ο Βασίλης Μάντζης. Είναι επιθυμία του Ελλαδίτη επιθετικού να αποχωρήσει από την ομάδα της Λευκωσίας, αφού επιθυμεί επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ήδη επέδειξαν ενδιαφέρον ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Ωστόσο, ενδέχεται να του ζητηθεί από τον Ολυμπιακό να παραμείνει μέχρι και τον αγώνα με την ΑΕΚ στις 4 Ιανουαρίου και μετά να συζητήσουν τη λύση της συνεργασίας τους. Εξέλιξη που θα οδηγήσει τους μαυροπράσινους σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του Μάντζη για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Την ίδια ώρα, ο Χριστόφορος Τορναρίτης συνεχίζει την προσπάθεια εξεύρεσης προπονητή, που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Πετράκη. Οι Κέρκεζ, Χριστοδούλου και Μιχαήλ παραμένουν υποψήφιοι, με τον πρώτο να μοιάζει η πιο δύσκολη περίπτωση. Οι προτάσεις είναι πολλές και είναι πιθανό να προκύψει όνομα πρωτοεμφανιζόμενου στο πρωτάθλημά μας.

Εξάλλου, από σήμερα επαναρχίζουν οι προπονήσεις στον Τακτακαλά και το πρόσταγμα θα έχει ο Κυριάκος Πολυκάρπου, πλαισιωμένος από τους Λάζαρο Βαρδάκη (γυμναστής), Ανδρέα Θεμιστοκλέους (γυμναστής αποκατάστασης) και Δημήτρη Μπρούσαλη (αναλυτής).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ