aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΟλυμπιακός: Αποχαιρέτησε ο Ροζέριο Σίλβα και ευχαρίστησε τους πάντες

Ολυμπιακός: Αποχαιρέτησε ο Ροζέριο Σίλβα και ευχαρίστησε τους πάντες

Ο Ροζέριο Σίλβα ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό Λευκωσίας έπειτα από δύο εκπληκτικά όπως τα χαρακτήρισε χρόνια. Αποχαιρετά και ευχαριστεί την ομάδα και όσους συνεργάστηκε.

Αναλυτικά: «Θα ήθελα να ανακοινώσω ότι έφυγα από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ήταν δύο εκπληκτικά χρόνια για τα οποία μπορώ να ευχαριστήσω το κλαμπ για όσα μου έδωσε. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους οπαδούς για όλη την υποστήριξη που μου έδιναν πάντα και για το ότι είμαι τόσο παθιασμένος με το κλαμπ. Επίσης, ευχαριστώ όλο το προσωπικό του κλαμπ σε αυτά τα δύο χρόνια. Τέλος και για μένα το πιο σημαντικό είναι να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου κατά τη διάρκεια αυτών των 2 ετών, είμαι τόσο περήφανος που μοιράστηκα στιγμές μαζί τους, δούλεψα και μάθαινα με όλους εσάς καθημερινά, χωρίς αμφιβολία από εδώ θα κερδίσω φιλίες για όλη μου τη ζωή. Ευχαριστώ Ολυμπιακέ, θα είμαι ένας ακόμη υποστηρικτής ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ